Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
5 kg paprikų
0,5 stiklinės cukraus (1 stiklinė 200 ml)
0,5 l acto
0,5 l augalinio aliejaus
1 šaukštelis juodųjų pipirų
5 lauro lapai
4 česnakai
2 l vandens


Gaminimas:
Įvairių spalvų paprikas nuplauti ir supjaustyti juostelėmis.
Vandenį užvirinti. Įmaišyti cukrų, sudėti juoduosius pipirus, lauro lapus. Kaitinti apie 5-10 min.
Česnakus smulkiai supjaustyti.
Paprikas išdėlioti į stiklainius. Po lygiai į kiekvieną stiklainį įberti česnako, aliejaus ir acto. Viską užpilti karštu vandens sirupu.
Stiklainius su paprika ir užpiltu vandeniu pakaitinti dideliame puode su vandeniu. Vanduo turi bent iki pusės apsemti stiklainį.
Pakaitinti 10 min. Ištraukti ir užsukti.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 kilogramai paprikų
3-4 galvutės česnako
2-3 pundeliai krapų ir petražolių
 
Marinatui:
 
 
2 litrai vandens
1 stiklinė augalinio aliejaus
1,5 arbatinio šaukštelio 70% acto esencijos
1 stiklinė cukraus
3 valgomi šaukštai druskos
 


Gaminimas:
Papriką išvalyti nuo sėklų ir supjaustyti vidutinio dydžio juostelėmis. Česnaką, krapus ir petražoles smulkiai supjaustyti. Į verdantį marinatą dėti česnaką ir virti 5 minutes. Po 5 minučių dėti paprikas ir žalumynus ir viską virti 15-20 minučių. Sudėti į stiklainius ir užsukti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai