Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ivairiu rusiu vynu maisymas tokia proporcija, kad butu gautas geriausiu savybiu vynas arba istaisyti vienos kurios rusies vyno trukumai,
Plonas serozinis dangalas, apdengiantis kiekviena plauti,
Vienas is Karaliauciaus universiteto steigeju bei zymiausiu jo profesoriu,
Smulkiosios lietuviu liaudies architekturos rusis: medinis, reciau murinis miniatiurines baznycios, varpines ar namo prieangio pavidalo statinys,
Vyro ir moters tarpusavio glamones, kurios suzadina orgazma be lytinio akto,
Alyvų g., Balkasodžio k., Alytaus r. sav.,
Aviečių g., Balkasodžio k., Alytaus r. sav.,
Dvaro g., Balkasodžio k., Alytaus r. sav.,
Lauko g., Balkasodžio k., Alytaus r. sav.,
Miško g., Balkasodžio k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kopūstas 1 kg mėsos faršo 1 morka 3 valgomi šaukštai grietinės (liesa) 2 kiaušiniai 100 g prieskonių faršui 3 skiltelės česnako 3 valgomi šaukštai pomidorų padažo 3 valgomi
šaukštai majonezo (liesas) 3 valgomi šaukštai grietinės
Gaminimas: Apverdame puode visą kopūsto galvą (koto negalima išpjauti). Kol verda kopūstas, pasiruošiame faršą. Aš dažniausiai naudoju 50% kiaulienos ir 50% jautienos. Į faršą įmušu kiaušinius ir įtarkuoju morką,
sudedu maltos mėsos prieskonius ir viską gerai išmaišau. Išimu iš puodo apvirtą, bet nepervirtą kopūsto galvą. Kotą nupjaunu, kad būtų lygus. Atsargiai atlankstau po viena kopūsto lapus ir taip iki šerdies. Jei kopūstas labai tankiai suaugęs, galima keletą nereikalingų lapų ir pašalinti. Toliau
atbulinis procesas. Apie paliktą kopūsto viduriuką lipdome faršą plonais sluoksniais ir taip lapas po lapo, kol kopūstas pastorėjęs grįžta i savo formą. Tokį kopūstą "Siurprizą" apvynioju folga (galima dėti ir į rankovę jei tilps). Ir dedu į orkaitę - 30 min. kepu 220 laipsnių
temperatūroje ir dar 40 min. 180-200 laipsnių temperatūroje. Kol kopūstas kepa pasigaminu padažą iš česnako, majonezo, grietinės ir kečupo. Jis idealiai tinka kopūstui. Garnyrui jei daugiau svečių išsiverdu birių ryžių!
|
|
|
|
|