Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500-700 g raugintų kopūstų
7-9 džiovinti grybai
4 šaukštai perlinių kruopų
2 vidutinio dydžio svogūnai
2 didelės bulvės
4 skiltelės česnako
1 lauro lapas
2 šaukštai grietinės
1,5-2 l vandens
Kmynų, pipirų, druskos, krapų pagal skonį


Gaminimas:
Perlines kruopas užpilti šaltu vandeniu ir palikti brinkti per naktį.
Į verdantį vandenį sudėti perlines kruopas ir virti 20 min.
Po to sudėti raugintus kopūstus, grybus, susmulkintus ir pakepintus svogūnus ir česnaką, kubeliais supjaustytas bulves, lauro lapelį ir prieskonių. Išmaišyti ir virti dar 25-30 minučių.
Sriubą užbalinti grietine arba grietinėle. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai