Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kur 1934 m, moterys gavo balsavimo teise,
Salis, kurioje guliasas yra nacionalinis patiekalas,
Kokiame Vokietijos mieste 1945-1946 m. buvo teisiami naciu karo vadai,
Kuriame Niujorko rajone atsirado hip-hopo kultura,
Ka sudaro Kanada, Jav, Prancuzija, Vokietija, Italija, Japonija, Rusija, ir Didzioji Britanija,
M. Mažvydo al., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
M. Šerniaus g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Mainų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Malūnininkų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Marių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8 kopūstų lapai 500 g veršienos virtos 6 pomidorai 400 g fermentinio sūrio 100 g majonezo Sviestas, truputį
Gaminimas: Kopūsto lapus apvirkite pasūdytame vandenyje. Virtą
veršieną sumalkite mėsmale. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis. Sutarkuokite fermentinį sūrį. Kepimui skirtą formą patepkite sviestu. Į dugną įklokite 4 mažesnius kopūsto lapus. Juos patepkite keliais šaukštais majonezo. Suberkite pusę kiekio mėsos. Ant jos išdėliokite pomidorų skilteles,
patepkite majonezu ir užbarstykite pusę kiekio sutarkuoto sūrio. Tada dėkite likusią mėsą, majonezą, užklokite kopūsto lapais ir apibarstykite fermentiniu sūriu. Kepkite orkaitėje 200° C temperatūroje 10-15 min.
|
|
|
|
|