Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Moters vardas ir smulki pakistano moneta,
Niksonas sake: vyras nepralaimejo jei jis nugaletas, jis pralaimejo jei ..? ,
Pabaikite posaki: niekada nekalbekite apie save blogai, tai uz jus ..? ,
Pagal Protagora visu daiktu matas yra? ..,
Paryziuje - luvras, Sankt Peterburge - Ermitazas, Madride - Prado, o Londone -? ..,
Kedrų g., Byliškių k., Prienų r. sav.,
Klevų g., Byliškių k., Prienų r. sav.,
Lakštingalų g., Byliškių k., Prienų r. sav.,
Lazdynų g., Byliškių k., Prienų r. sav.,
Liepų g., Byliškių k., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kopūsto gūžės Aliejus (kepti) 500 g maltos mėsos 500 ml vandens 1 vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys 0,5 šaukštelio juodųjų pipirų, maltų 1 šaukštelio
druskos
Gaminimas: Kopūstą supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti į verdantį vandenį. Pamaišyti, uždengti dangčiu ir pavirti apie 10 min. Į keptuvę įpilti aliejaus, apkepti sutrupintą maltą mėsą ir užpilti ant kopūstų. Pridėti pipirų, druskos, sultinio ir gerai išmaišyti.
Uždengus patroškinti ant mažos ugnies 20 min. Jei reikia, dar įpilti verdančio vandens ir įberti druskos ir pipirų. Virti, kol kopūstai suminkštės. Skanaus!
|
|
|
|
|