Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
1 kopūstas
100 g pievagrybių
1 svogūnas
2 kiaušiniai
0,5 stiklinės manų kruopų
1 kubelis daržovių sultinio
2 v. š. sviesto
1 v. š. kapotų petražolių
20 ml citrinų sulčių
1 sauja džiūvėsėlių
2 v. š. pesto padažo su bazilikais
druska
pipirai
Gaminimas:
 
Stambesne tarka sutarkuoti kopūstą, nuspausti sultis, sukrėsti į dubenį, įmušti kiaušinius, suberti manus, pasūdyti, pagardinti nurodytu kiekiu citrinų sulčių, prieskoniais bei pesto padažu.
Nulupti, susmulkinti svogūną ir pakepinti keptuvėje su kubeliu trupinto sultinio bei sviestu.
Nuvalyti, nuplauti ir susmulkinti pievagrybius. Tuomet dėti į keptuvę ir pakepinti kartu su svogūnais.
Atvėsinti svogūnus bei pievagrybius ir tuomet sukrėsti juos į kopūstų masę, gerai viską išmaišyti, jeigu masė bus per skysta įdėkite dar manų.
Iš pasigamintos masės formuoti kotletų formos paplotėlius, apvolioti džiūvėsėliuose ir palengva kepti, kol dailiai apskrus.
Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai