Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g kopūstų
1 svogūnas
2-3 ridikėliai
1 morka
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštas acto
Druskos ir pipirų - pagal skonį


Gaminimas:
Kopūstus, ridikėlius, svogūną ir morką  susmulkinti. Daržoves sumaišyti ir apšlakstyti aliejumi ir actu. Salotas pagardinti pieskoniais. Viską išmaišyti.
Skanaus :-)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
0,5 kopūsto
1 nedidelė morka
1 nedidelis svogūnas
žali krapai
keli šaukštai aliejaus, arba majonezo
žiupsnelis druskos
baltieji pipirai


Gaminimas:
Daržoves sutarkuoti burokine tarka, pridėti druskos, krapų, šiek tiek pipirų, bei užpilti keliais šaukštais aliejaus, ar majonezo ir išmaišyti. Aš naudojau moliūgų aliejų, jis salotas tamsina, bet yra labai sveikas.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g kopūstų
50 gramų kedro riešutų
2 didelės skiltelės česnako, nulupto ir susmulkinto
Druskos ir pipirų pagal pageidavimą
3 šaukštai razinų
2 šaukštai balzaminio acto


Gaminimas:
2-3 porcijos.
Susmulkinti kopūstą.
Rieštutus pakepinti keptuvėje ant sviesto.
Suberti česnaką ir pakepinti dar 1 minuutę.
Suberti kopūstus ir vis pamaišant kaitinti apie 5 minutes. Kad nesviltų ir nereikėtų daugiau aliejaus aš sviesto (nebūtų labai riebu), įpilkite šiek tiek vandens.
Troškintus kopūstus išimkite į lėkštę, sumaišykite su razinomis, actu ir prieskoniais.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g džiovintų jūros kopūstų
5 šaukštai sėmenų aliejaus
0,5 citrinos
1 pekino kopūstas
1 skiltelė česnako
1 pundelis kalendros
1 gūželė paprastų salotų
Druska ir juodieji pipirai pagal skonį


Gaminimas:
Jūros kopūstus užpilkite vandeniu, kad apsemtų ir palikite 3-4 valandoms. Po to nusausinkite. Bus galima valgyti. :)
Pekino kopūstą, kalendrą ir salotas susmulkinti.
Jūros kopūstus sumaišyti su pekino kopūstu, kalendra ir salotomis.
Įspausti česnako ir citrinos sulčių.
Viską išmaišyti su aliejumi. Galima paskaninti prieskoniais. Aš dėjau tik druskos ir pipirų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g kopūstų
100 g raudonųjų kopūstų
100 g žiedinių kopūstų
1 obuolys
1 skiltelė česnako
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
Žiupsnelis druskos


Gaminimas:
Kopūstus supjaustyti.
Žiedinius kopūstus pavirti verdančiame vandenyje 3-4 minutes.
Obuolį sutarkuoti. Česnako skiltelę sugrūsti.
Viską išmaišyti.
Salotas pagardinti druska ir alyvuogių aliejumi.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2,5 kg šviežių kopūstų
3 morkos
150 g cukraus
200 ml augalinio aliejaus
1 litras virinto vandens
200 ml acto (aš naudojau baltą vyną)
3 šaukštai druskos
4 skiltelės česnako


Gaminimas:
Sutarkuokite kopūstus ir morkas. Sutarkuotas daržoves sudėkite į puodą.
Kopūstus ir morkas išmaišykite su cukrumi ir druska. Dar kartą permaišykite kopūstus su aliejumi ir actu/vynu.
Į puodą suberkite smulkiai supjaustytus česnakus ir užpilkite vandeniu.
Kopūstus suslėkite t.y. uždėkite ant kopūstų apverstą lėkštę, tokią, kuri uždengtų kopūstus ir ant lėkštės uždėkite 0,5 litro pilną stiklainiuką majonezo ar uogienės.
Palaikykite kopūstus kambario temperatūroje 3-4 valandas ir galite valgyti. Skanesni kopūstai būna po paros.
Tiesa, puodas, į kurį sudėjau kopūstus, buvo 6 litrų talpos.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 galva kopūsto
3 agurkai
2 paprikos
1 pundelis petražolių, krapų, svogūnų laiškų
Druskos ir pipirų
4 šaukštai citrinos sulčių
50 ml aliejaus


Gaminimas:
Sutarkuokite arba supjaustykite nedidelę kopūsto galvą.
Susmulkinkite agurkus, papriką, petražoles, krapus, svogūnų laiškus.
Viską pabarstykite druska, pipirais, užpilkite citrinos sulčių ir aliejaus. Gerai išmaišykite.
Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600-800g kopūsto
120 g grietinės
Druskos pagal skonį
1 pundelis krapų


Gaminimas:
Supjaustykite kopūstus. Krapus sukapokite.
Viską išmaišykite su druskyte ir grietine.
Labai skanios salotos. Pagrindinis garnyras prie mėsos ir žuvies. :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai