Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
kopūsto
1 morka
1 bulvė
1 vištienos šlaunelė
1 svogūnas
petražolių
grietinės


Gaminimas:
Svogūną supjaustyti ir virti puode apie 2 min. Sutarkuoti morką ir supjaustyti bulvę. Smulkiai supjaustyti kopūstą. Sudėti į puodą morkas, bulves ir vištieną. Susmulkinti petražoles. Sudėti į puodą kopūstus. Įberti druskos, suberti petražoles. Sriubai išvirus, išimkite blauzdelę, jos mėsą susmulkinti ir sudėti atgal į puodą. Tiekti su greitine.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Kopūstai, 150 gramų
Rauginti kopūstai, 70 gramų
Bulvės, 3 vienetai
Morkos, 0.5 vieneto
Paprika, 0.3 vieneto
Svogūnai, 0.5 vieneto
Sultinys, kubeliai, 1.5 vieneto
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, pagal skonį
Vanduo, 2 litrai

Gaminimas:
Užvirinkite vandenį, sudėkite sultinį, pjaustytas bulves. Bulvėms pavirus sudėkite smulkintą kopūstą, papriką, svogūną, morką. Sudėkite raugintus kopūstus. Virkite apie 20 min. Pasūdykite, pabarstykite pipirais.
Kas mėgsta, į sriubą galima įdėti pomidorų padažo (ne ketčupo).

Skani, vegeratiška sriuba. Valgoma su grietine.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g kopūstų
7 bulvės
1 morka
1 svogūnas
Petražolių
Vištienos sultinio

Gaminimas:
Kopūstą supjaustyti, bulves ir morką nuskusti, supjaustyti ir viską virti vištienos sultinyje. Baigiant virti, įdėti petražolių. Patiekti su grietine.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
0,5 baltagūžio kopūsto
1 morka
1 svogūnas
vištienos sparneliai
druska


Gaminimas:
Verdame vištienos sparnelius apie pusvalandį, tada dedame supjaustytą kopūstą, morką ir svogūną, įberiame druskos pagal skonį ir dar verdame 30 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai