Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
filmas,
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Prancuzas, sugalvojes rashta neregiams, pats apakes budamas 3 m. amziaus,
Prancuzijoje - sosto ipedinio titulas,
Prancuzijos didiku gimine,
Prancuzijos didziosios revolicijos veikeju pravardziuojamasis pavadinimas, is pradziu taip budavo vadinami paryziaus varguomenes vyrai, kurie skirtingai nuo aukstuomenes, devejo ne trumpas, o ilgas kelnes,
Prancuzijos didziosios revoliucijos laikotarpio politine partija,
Topolių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Trilapio g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Trinyčių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Tujų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Tulpių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 nedidelis kopūstas 1 nedidelis žiedinis kopūstas 20 briuselio kopūsto galvučių 5 šaukštai sviesto 1 šaukštas miltų 1/2 citrinos sulčių 1 nemažas svogūnas 1 stiklinė
grietinės pipirai krapai druska 2 stikliniės kopūstų nuoviro
Gaminimas: Susmulkintus žiedinius kopūstus, briuselio kopūstus ir stambiai supjaustytą kopūstą išvirkikite pasūdytame vandenyje, apie 10 - 15 min. Keptuvėje ištirpinkite 3 šaukštus sviesto ir
apkepkite kopūstus. Apkeptus kopūstus sudėkite į puodą. Po to ištirpinkite likusį sviestą, sudėkite susmulkintą svogūną, pipirų, truputį pakepkite, suberkite miltus, supilkite citrinos sultis. Tada įpilkite 2 stiklines nuoviro, supilkite grietinę ir užvirkite. Jei trūksta druskos galite dar
pasūdyti. Padažą pilkite į puodą ant kopūstų, babarstykite krapais ir dar patroškinkite apie 10 min. Valgykite su bulvėmis ar duona.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams,
jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|