Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Medzio, kaulo, rago, gintaro ir kitu nelabai kietu medziagu apdorojimo technika: astriais irankiais pjaunant, skutant modeliuojamos ivairios trimates formos,
Medzioja be leidimo,
Medziokles isvyka Afrikoje,
Medziokles specialistas, padedantis medziotojams megejams,
Medzioklinis suo,
Alyvų g., Rudaminos mstl., Lazdijų r. sav.,
Jotvingių Tak., Rudaminos mstl., Lazdijų r. sav.,
Kalnų g., Rudaminos mstl., Lazdijų r. sav.,
Karaliaus Mindaugo g., Rudaminos mstl., Lazdijų r. sav.,
Maišymų g., Rudaminos mstl., Lazdijų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400-500 g vištienos filė 5-7 dideli kopūstų lapai 1 poras 1 morka 2 šaukštai sojos padažo Druskos (pagal skonį) 2-2,5 l vandens
Gaminimas: Kubeliais supjaustykite
vištieną. Užpilkite sojos padažu ir laikykite 5 minutes. Susmulkinkite kopūstus, porą. Morką sutarkuokite. Vištieną sudėkite į verdantį vandenį ir virkite apie 10 minučių. Po to sudėkite daržoves ir virkite dar 10 minučių. Po to sudėkite druską ir kitus prieskonius - pagal skonį
|
|
|
|
|