Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
P. Lukšio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
P. Skorinos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
P. Smuglevičiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
P. Vileišio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
P. Višinskio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 vištų krūtinėlės (apie 800 g) 2 kiaušiniai 2 šaukštai miltų 1 stiklinė maltų džiūvėsėlių 100 g sviesto druska
Gaminimas: Krūtinėles perpjauti pusiau ir pamušti
grūstuvėliu. Gerai atšaldytą sviestą padalyti į 8 pailgus gabalus, šiek tiek trumpesnius negu filė. Uždėti po vieną ant kiekvieno kotleto, užlenkti šonus ir stipriai suvynioti mėsą (kepant sviestas neturėtų išvarvėti į keptuvę). Pabarstyti miltais, išvolioti suplaktame kiaušinyje ir maltuose
džiūvėsėliuose, po to iškepti (iš visų pusių, kol bus aukso spalvos). Patiekti su bulvėmis "fri" ir salotomis. Kotletus galima papuošti citrinos griežinėliais, pomidorų skiltelėmis bei petražolių lapais.
|
|
|
|
|