Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g kiaulienos faršo
1 svogūnas
2 stiklinės smulkių avižinių dribsnių
2 šaukštai krakmolo
1 kiaušinis
šaukštelis druskos
juodieji pipirai
malti lauro lapeliai
rozmarinai
imbiero milteliai (jei patinka)


Gaminimas:
Į mėsą suberti po žiupsnelį prieskonių, druskos, įmušti kiaušinį, suberti dribsnius ir krakmolą, įpjaustyti svogūno. Gerai išmaišyti ir apkepti aliejuje. Tuomet troškinti dar 15 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g kiaulienos faršo
1 didelis svogūnas
1 stiklinė smulkių avižinių dribsnių
2 šaukštai krakmolo
1 kiaušinis
1 šaukštelis druskos
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
1 žiupsnis lauro lapelių
1 žiupsnelis rozmarinų
Aliejaus (apkepimui)
 


Gaminimas:
Į mėsą suberti po žiupsnelį prieskonių, druskos, įmušti kiaušinį, suberti dribsnius ir krakmolą, įpjaustyti svogūno. Gerai išmaišyti ir apkepti aliejuje. Troškinti dar 15 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai