Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pranciškonių 5-oji g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Pranciškonių 6-oji g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Pranciškonių 7-oji g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Pranciškonių 8-oji g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Pranciškonių g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300g maltos mėsos; 1 kiaušinio trynys; 1 šaukštas krakmolo; 3 šaukštai džiuvėsėlių; Druskos ir pipirų pagal skonį; 1 arb. šaukštelis mėsos prieskonių; 1 arb. šaukštelis džiovinto
raudonėlio; 2 marinuoti agurkai; Džiūvėsėlių paniravimui; Aliejus kepimui.
Gaminimas: Į mėsą įmaišyti kiaušinio trynį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo. Marinuotus agurkėlius supjaustome
griežinėliais. Iš mėsos masės daryti kotletukus ir į vidų dėti po griežinėlį marinuotų agurkų, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Patiekiame su pomidorų, majonezo, prieskoninių žolelių ir česnakų padažu. Skanaus :)
|
|
|
|
|