Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rakerta,
Rakensta, Lietuvos ir Suomijos UAB,
Rakensta, Lietuvos ir Suomijos,
Rakema, R. Bekevičiaus IĮ,
Rakava, Antano Šiugždos Įmonė, Sodininkystės Ūkis,
Garniškių g., Bukonių k., Jonavos r. sav.,
Jaunystės g., Bukonių k., Jonavos r. sav.,
Jonavos g., Bukonių k., Jonavos r. sav.,
Kačėnų g., Bukonių k., Jonavos r. sav.,
Miško g., Bukonių k., Jonavos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300g faršo 1 trynys 1 svogūnas 4 šaukštai raugintų ar marinuotų burokėlių 1 tarkuota bulvė pipirai, druska, džiūvėsėliai
Gaminimas: Faršą paruošti įprastai. Sudėti
per smulkesnė tarką sutarkuotą bulvę ir burokėlius, kubeliais supjaustytą svogūną. Krauopščiai išmaišyti. Formuoti kotletus, juos apvolioti džiūvėsiuose ir kepti keptuvėje. Garnyrui labai tinka raugintų kopūstų salotos ir žalieji žirneliai su majonezu. Mėsos patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|