Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rasytojas, romanu? Medziotojas",? Paskutinis mohikanas",? Pedsekys",? Prerijos" autorius (liet.) ,
Koloidinis tirpalas,
Kokios kosmetikos kompanijos ikureja yra Liliane Bettencourt,
Salis, pirmoji pradejusi zymeti pesciuju perejas baltais horizontaliais dryziais, nudazytais ant vaziuojamosios dalies,
Jav dolerio simtoji dalis,
Turniškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Turniškių Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tuskulėnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tvenkinių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tverečiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g krabų lazdelių 5 šaukštai miltai 2 kiaušiniai 1 stiklinė alaus Aliejus kepimui
Gaminimas: Kiaušinius gerai išplakti, pilti alų, miltus ir gerai išmaišyti iki vientisos
masės, maždaug tokio tirštumo kaip tradiciniams miltiniams blynams. Aliejų gerai įkaitinti puode. Krabų lazdeles pamirkyti į tešlą ir dėti į aliejų. kol gražiai aprus. Skanaus :)
|
|
|
|
|