Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g krabų mėsos (ar lazdelių)
2 svogūnai
100 g salierų gumbo
200 g baltųjų porų bamblių
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas miltų
375 ml sauso baltojo vyno
0,25 šaukštelio kario
125 ml grietinės
druska ir juodieji pipirai
1 šaukštelis susmulkintų krapų


Gaminimas:
Krabų lazdeles ir daržoves susitarkuojame burokine tarka (galite susipjaustyti norimo dydžio kubeliais, kaip jums labiau patinka). 
Keptuvėje išlydome sviestą, dedame miltus, šiek tiek pakepiname, pilame vyną, grietinę ir paskaniname prieskoniais.
Pravėsusį padažą pilame ant krabų su daržovėmis.
Papuošiame smulkintais krapais ar kitais žalumynais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai