Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2-3 bulvės
200 gr krabų lazdelių
2 šaukštai majonezo
2 kiaušiniai
2 šaukštai manų kruopų
2 šaukštai smulkintų žalumynų
1 šaukštas citrinos sulčių
Prieskonių:
pipirų, maltos kalendros, čili miltelių, druskos

Gaminimas:
Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia tarka.Krabų lazdeles smulkiai supjaustyti ir įmaišyti į bulvių masę. Suberti žalumynus, įmušti kiaušinius,įdėti majonezo,supilti citrinos sultis,suberti manų kruopas ir prieskonius.Viską sumaišyti ir kepti nedidelius blynelius.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200g šaldytų krabų lazdelių
200g šviežių pievagrybių arba marinuotų grybų mišinio
2 svogūno galvutės
pusė stiklinės baltojo vyno
pusė stiklinės grietinės
2 šaukšteliai miltų
50g fermentinio sūrio
maltų prieskonių


Gaminimas:
Krabus atšildyti, grybus nupjaustyti gana smulkiai. Supjaustytą svogūną pakepinti aliejuje, sužerti grybus ir patroškinti keletą minučių. Po to supilti baltąjį vyną ir pakaitinti iki virimo. Miltus sumaišyti su grietine, supilti ant grybų. Užvirus, suberti kubeliais supjaustytus krabus. Maišant pakaitinti iki virimo. Pridėti įvairiausių prieskonių, galima ir pomidorų padažo. Viršų pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Jam išsilydžius, viryklę išjungti. Valgyti su balta duona.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai