Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
trans mergina,
transeks,
trans,
leotard,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
J. Bielinio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
J. Biliūno g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
J. Bobrovskio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
J. Čerskio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
J. Franko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2-3 bulvės 200 gr krabų lazdelių 2 šaukštai majonezo 2 kiaušiniai 2 šaukštai manų kruopų 2 šaukštai smulkintų žalumynų 1 šaukštas citrinos sulčių Prieskonių: pipirų, maltos
kalendros, čili miltelių, druskos
Gaminimas: Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia tarka.Krabų lazdeles smulkiai supjaustyti ir įmaišyti į bulvių masę. Suberti žalumynus, įmušti kiaušinius,įdėti majonezo,supilti citrinos sultis,suberti manų kruopas ir prieskonius.Viską sumaišyti ir
kepti nedidelius blynelius.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200g šaldytų krabų lazdelių 200g šviežių pievagrybių arba marinuotų grybų mišinio 2 svogūno galvutės pusė stiklinės baltojo vyno pusė stiklinės grietinės 2 šaukšteliai miltų 50g
fermentinio sūrio maltų prieskonių
Gaminimas: Krabus atšildyti, grybus nupjaustyti gana smulkiai. Supjaustytą svogūną pakepinti aliejuje, sužerti grybus ir patroškinti keletą minučių. Po to supilti baltąjį vyną ir pakaitinti iki virimo. Miltus sumaišyti su grietine, supilti ant
grybų. Užvirus, suberti kubeliais supjaustytus krabus. Maišant pakaitinti iki virimo. Pridėti įvairiausių prieskonių, galima ir pomidorų padažo. Viršų pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Jam išsilydžius, viryklę išjungti. Valgyti su balta duona.
|
|
|
|
|