Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
trans mergina,
transeks,
trans,
leotard,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Anapilio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Amatų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Aludarių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Alšėnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Alnos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4-5 bulvių 1 morkos 100 g špinatų 4 skiltelių česnako 3 v. š. alyvuogių aliejaus 300 g maltos kalakutienos 1 kiaušinio 2 v.š. manų 1 saujos šaldytų žirnių Druskos, lauro
lapų ir juodųjų pipirų - pagal skonį
Gaminimas: Nulupkite bulves, morkas, česnakus, juos nuplaukite, susmulkinkite ir sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, alyvuogių aliejumi, pasūdykite ir virkite, kol suminkštės. Nuplaukite špinatus, nuskabykite jų kotelius ir įdėję į vandenį,
kur jau verda kitos daržovės, dar pavirkite apie 5 – 7 min. Tuomet puodą nuimkite nuo viryklės ir elektriniu smulkintuvu visą masę sutrinkite. Belieka iš maltos kalakutienos mėsos (į kurią prieš tai reikia įmušti kiaušinį, įdėti manus, druskos, pipirų) formuoti nedidelius kukulius, dėti juos į
kreminę masę ir virti dar apie 15 min. Jei reikia paskaninkite druska, lauro lapais ir maltais juodaisiais pipirais. Patiekite su grietine. Skanaus!
|
|
|
|
|