Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
150g. dribsnių
120g. sviesto
Kremui
5 pakelių šviežio sūrio
1 žaliosios citrinos
12g. želatinos
250g. cukraus
3 naminių kiaušinių
Papuošimui
2 šviežių figų
400g. šviežių arba šaldytų uogų


Gaminimas:
Pyragą kepkite 23 sm skersmens formoje. Kepimo formą ištepkite riebalais arba išklokite kepimo popieriumi. Dribsnius sumaišykite su minkštu sviestu ir sudėkite į kepimo formą. Kad pagrindinis būtų traškesnis, apkepkite jį _rkaitėje (10 minučių 180oC temperatūroje). Paruoškite kremą. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių.Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi ir tarkuotomis žaliosios citrinos ir citrinos žievelėmis, kol cukrusištirps ir kremas sutirštės. Plakiliu plakite baltymus bent 10 minučių. Išspauskite žaliosios citrinos ir citrinos sultis ir supilkite į jas želatiną, kurią pries tai bent 5 minutes išbrinkinkite vandenyje ir ištirpdykite vandens vonelėje. Į suplaktus kiaušinių trynius sudėkite šviežią sūrį ir lėtai išmaišykite. Supilkite su želatina sumaišytus citrusinių vaisių sultis ir toliau maišykite. Paskui atsargiai sudėkite išplaktus baltymus. Supilkite kremą ant atvėsusio pagrindo ir padėkite pyragą į šaldytuvą bent 2 valandoms. Tiekdami į stalą, pyragą papuoškite uogomis ir šviežių figų gabaliukais!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2017 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai