Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Indijoje - peona, Kinijoje - di dzu ci, Japonijoje - oibane, JAV -batldoras, o pas mus,
Kokia olimpine rungtis pavadinta pagal graiku gyvenviete,
Italijoje - Neapolis, Tunise - Kartagina, JAV - Niujorkas, Vokietijoje - Noiburgas, o Lietuvoje,
Kas anot Lermontovo gimdo blogi,
1 minute sito, prilygsta 45 minutem meditacijos arba 15 minuciu mankstos, kas tai,
Antano Maceinos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antano Gudaičio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antano Baranausko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antanerės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antakalnio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Makaronams: 200 g didelių kriauklių formos makaronų 1 v. š. sviesto druska Įdarui: 200 g krabų pirštelių 200 g jūros lydekos filė 300 g pomidorų 3 v. š. aliejaus 2 česnako
skiltelės petražolių lapeliai druska
Gaminimas: Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje. Berkite į kiaurasamtį, dėkite šiek tiek sviesto. Įdarui nuplikykite pomidorus, nulupkite odelę ir pertrinkite per sietelį. Žuvį ir krabų pirštelius supjaustykite
nedideliais gabaliukais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iki rusvumo apkepkite smulkintus česnakus, juos išgriebkite. Po to sudėkite smulkintą žuvį ir krabų pirštelius ir kepkite 4 min. ant stiprios ugnies. Nukelkite nuo ugnies, sudėkite trintus pomidorus, česnakus, smulkintas
petražoles, pabarstykite druska ir viską išmaišykite. Šiuo įdaru kimškite kriaukles, sudėkite į sviestu teptą indą ir 10 min. kepkite 150 laipsnių temperatūros orkaitėje. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis
produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|