Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vashko kumelaite, linu uodegaite,
Vaske, molyje, minkstame metale arba dazais ant popieriaus padarytas asmens, organizacijos, institucijos zenklas, turintis savininko skiriamuosius atributus,
Vaskine, stipriai kvepianti medziaga,
Vasko ir dazu misinys grindims itrinti,
Vatikano Miesto Valstybes ISO,
Gurių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 23-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 23 cm skersmens tortui
Biskvitui: 5 kiaušinių 230 g cukraus 230 g miltų 20 g kepimo miltelių 60 g aliejaus Vanilino
Pertepimui: 400g grietinėlės 0,5
skardininės "Rududu" (naudojau virtą kondenuotą pieną, viriau 2 h, jis turi būti pilnai apsemtas vandeniu) 1 skardinė konservuotų kriaušių cukraus citrinos 10g želatinos
Sulaistymui: Juodosios arbatos Citrinos
Gaminimas: 1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vanilinu iki purios masės. Toliau plakant supilti aliejų plona srovele. Miltus sumaišytus su kepimo milteliais įsijoti į kiaušinių masę ir švelniai išmaišyti. Kepti ~160 laipsnių temperatūroje apie 40min. 2. Pertepimui skirtą želatiną užpilame 30ml vandens
(vandens naudojame tris kart daugiau negu želatinos) ir paliekame išbrinkti. 3. Grietinėlę išplakti su cukrumi, įspausti citrinos sulčių (cukraus kiekio nematuoju, tiesiog įberiu ir plakdama paragauju ar jo pakanka). Sumaišyti su ištirpinta želatina ir pastatyti 15 min į šaldytuvą (aš
nedėjau, nes masė ir taip buvo pakankamai standi). 4. Atvėsusį biskvitą padalinti į tris lygias dalis. 5. Prie tepant kremą supjaustytus biskvito lakštus sulaistyti. 6. Tepame grietinėlės, dedame smulkintų kriaušių ir karamelės Rududu gabaliukų. Antrame sluoksnyje dedame
tą patį. Skanaus!:))
|
|
|
|
|