Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Prancuzu impresionistas, nutapes paveikslus "Moterys sode", "Kapucinu bulvaras", "Laukai ir topoliai pavasari" ir kt,
Prancuzu impresionistas, nutapes paveikslus "Sokiai mulen de la galeto kavineje", "Skeciai", "Seserys" ir kt,
Prancuzu inzinierius, lektuvu konstruktorius ir lakunas, 1909 m. savo statytu monoplanu perskrides Lamansa,
Prancuzu kompozitorius, baleto "Dafnis ir Chloje", "Ispanu rapsodijos", "Bolero", kuriniu fortepijonui ir simfoniniam orkestrui autorius,
Prancuzu kompozitorius, operu "Karmen", "Perlu ieskotojai", "Ivanas rustusis", opereciu, 2 simfoniju autorius,
Bajorų Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,75 stiklinės miltų 1,5 a. š. kepimo miltelių 0,25 a. š. druskos 0,5 stiklinės kambario temperatūros sviesto 1 stiklinė cukraus 3 kiaušiniai 0,25 stiklinės klevų sirupas
(nebūtinai) 1 a. š. vanilinio cukraus 0,5 a. š. malto muskato 1 stiklinė pasukų 2 kriaušės 0,75 stiklinės stambiai kapotų graikinių riešutų
Gaminimas: Miltus sumaišiau su kepimo milteliais ir druska. Sviestą bei cukrų išmaišiau iki baltos
masės. Kiaušinius išplakiau su klevų sirupu, vaniliniu cukrumi bei maltu muskatu. Viską sumaišiau dideliame dubenyje, subėriau su kepimo milteliais ir druska sumaišytus miltus ir išmaišiau iki vientisos masės. Kriaušes nulupau, išėmiau sėklalizdžius ir supjausčiau didesniais
kubeliais. Supjaustytas kriaušes ir kapotus riešutus sumaišiau su tešla. Tešlą sudėjau į riebalais pateptą kepimo skardą. Kepiau apie 45 min. 200 laipsnių temperatūroje. Palikite atvėsti ir gardžiuokitės. Skanaus.
|
|
|
|
|