Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Cheminis elementas, kuriam duotas skandinavu karo dievo vardas,
Cheminis elementas, kuriam suteiktas graiku mitologinio personazo - "pirmojo zemes sunaus" vardas,
Cheminis elementas, kurio pavadinimas atitinka graiku saules dieva,
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kiles is lotynisko zodzio, reiskiancio danijos sostine - kopenhaga,
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kiles is svedisku zodziu, reiskianciu "sunkus akmuo",
Serbentų 3-asis tak., Palangos m., Palangos m. sav.,
Serbentų 4-asis tak., Palangos m., Palangos m. sav.,
Serbentų 5-asis tak., Palangos m., Palangos m. sav.,
Serbentų Tak., Palangos m., Palangos m. sav.,
Sergiškių g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8 porcijos 300 miltų žiupsnelis druskos 1 šaukštas acto 5 šaukštai aliejaus 1 1/2 kg kriaušiu 100 g cukraus 65 g kriaušių trauktinės 100 g razinų, 65 ml romo 100 g
graikiniu riešutų 200 g sviesto 50 g džiūvėsėlių žiupsnelis miltinio cukraus
Gaminimas: Ruošti 1 valandą. Kepti 30 minučių. Tešlą brinkinti 1 valandą. Kepti 200 C temperatūroje
Miltus sumaišyti su druska, actu, aliejumi, 8 šaukštais vandens ir
išminkyti tamprią tešlą. Suformuoti tešlos gumulą ir aptepti aliejumi. Kriaušes nulupti, perpjauti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Kriaušių minkštimą supjaustyti griežinėliais, apibarstyti cukrumi ir apšlakstyti kriaušių trauktine. Razinas sumaišyti su romu ir kapotais riešutais. Tešlos
gumulą dėti ant miltais apibarstytos drobulės, iškočioti lakštą ir aptepti 125 g ištirpinto sviesto. Trečdalį tešlos lakšto apibarstyti džiūvėsėliais, apdėti kriaušėmis ir riešutų mišiniu. Imti už drobules kraštų, susukti tešlos lakštą į vidų ir suformuoti vyniotinį. Gerai apspausti kraštus.
Perkelti vyniotinį nuo drobules į riebalais išteptą kepimo skardą ir aptepti sviestu. Kepamą vyniotinį dažnai tepti sviestu ir barstyti miltiniu cukrumi.
|
|
|
|
|