Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
0,5 stiklinės tarkuotų krienų
1 stiklinė grietinės
cukraus
druskos


Gaminimas:
Grietinė sumaišoma su krienais, paskaninama cukrumi, druska, išmaišoma.
Padažas paruoštos!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 stiklinė mėsos sultinio,
2 šaukštai tarkuotų krienų,
0.5 stiklinės grietinės,
2 šaukštai sviesto,
2 šaukštai kvietinių miltų,
0.5 citrinos,
Cukraus pagal skonį
Druskos pagal skonį

Gaminimas:
Miltai pakepinami svieste, į juos sudedami krienai, atskiedžiama sultiniu, įspaudžiamos citrinos sultys, pasūdoma ir užvirinama ant silpnos ugnies. Padažas gardinamas grietine. Padažas tinka prie mėsos patiekalų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 šaukštai krienų
2 šaukštai miltų
2 šaukštai lydyto sviesto
1 trynys
0,5 stiklinės grietinės
citrinos sulčių
žiupsnio druskos ir cukraus


Gaminimas:
Visus produktus dėti į išlydytą sviestą ir šiek tiek pakaitinti. Jeigu per tiršta, tuomet pilti šiek tiek vandens arba mėsos sultinio. Patiekiame prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai