Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ispanu tapytojas (1541-1614m.) "Prisikelimas", "Grafo Orgaso laidotuves", "Toledo vaizdas" autorius,
Ispanu tapytojas (1746-1828m.) "Karo nelaimes", "Sukileliu susaudymas 1808 geguzes 3-os nakti" autorius,
Ispanu tapytojas (1881-1974m.) "Mergaite ant rutulio", "Arlekino seima", "Avinjono mergeles" autorius,
Ispanu tapytojas, kubizmo pradininkas,
Ispanu tapytojas, siurrealistas,
Pasagos 2-oji g., Mažųjų Būdežerių k., Vilkaviškio r. sav.,
Pasagos 3-oji g., Mažųjų Būdežerių k., Vilkaviškio r. sav.,
Pasagos 4-oji g., Mažųjų Būdežerių k., Vilkaviškio r. sav.,
Pasagos 5-oji g., Mažųjų Būdežerių k., Vilkaviškio r. sav.,
Pasagos 6-oji g., Mažųjų Būdežerių k., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 stiklinės tarkuotų krienų 1 stiklinė grietinės cukraus druskos
Gaminimas: Grietinė sumaišoma su krienais, paskaninama cukrumi, druska, išmaišoma. Padažas paruoštos!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 stiklinė mėsos sultinio, 2 šaukštai tarkuotų krienų, 0.5 stiklinės grietinės, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai kvietinių miltų, 0.5 citrinos, Cukraus pagal skonį Druskos pagal
skonį
Gaminimas: Miltai pakepinami svieste, į juos sudedami krienai, atskiedžiama sultiniu, įspaudžiamos citrinos sultys, pasūdoma ir užvirinama ant silpnos ugnies. Padažas gardinamas grietine. Padažas tinka prie mėsos patiekalų.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 šaukštai krienų 2 šaukštai miltų 2 šaukštai lydyto sviesto 1 trynys 0,5 stiklinės grietinės citrinos sulčių žiupsnio druskos ir cukraus
Gaminimas: Visus produktus
dėti į išlydytą sviestą ir šiek tiek pakaitinti. Jeigu per tiršta, tuomet pilti šiek tiek vandens arba mėsos sultinio. Patiekiame prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų. Skanaus :)
|
|
|
|
|