Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eišiškių Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Miltai tešlai - 500 g Cukrus – 100 g Aguonos - 3 valg. šaukšt. Mielės - 25 g Druska - žiups. Pienas - 200 ml Aliejus – 50 g
Gaminimas: Iš visų produktų tešlą minkome apie
20 minučių, kol nebelimpa prie rankų ir įgauna gražų blizgesį. Jeigu reikia daugiau miltų, įberiame. Kildinam apie 1 valandą. Tuomet perminkom ir iš tešlos formuojam maždaug 1 cm volelius, kurie supjaustomi skersai 1 cm gabalėliais. Sudedam į miltais pabarstytą skardą ir kepam 180 0C orkaitėje, kol
gražiai apgels. Skanaus :)
|
|
|
|
|