Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aukselių g., Gumiltėnų k., Kelmės r. sav.,
Luokės g., Gumiltėnų k., Kelmės r. sav.,
Jaunimo g., Janaučių k., Kelmės r. sav.,
Malūnų g., Janaučių k., Kelmės r. sav.,
Plento g., Janaučių k., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 pakelio mėsos kukuliukų 60 g sviesto 1 šaukštas miltų 250 ml vištienos sultinio 3 šaukštai grietinės Pipirų - pagal skonį
Gaminimas: Pusę sviesto ištirpiname keptuvėje
ir ~ 5 min. apkepiname jame kukuliukus. Kukuliukam apskrudus išimame juos į atskirą puodą, kuriame troškinsime. Į keptuvę sudedame likusį sviestą, ištirpiname ir smarkiai maišydami dedame miltus. Svarbu juos gerai išmaišyti, kad neliktų gumuliukų. Miltus šiek tiek maišydami pakepiname, kol
jie lengvai parus. Na ir dabar sudėtingiausia dalis, pilame į keptuvę karštą sultinį. Maišykite intensyviai, kad nesušoktų gabalais, išmaišykite iki vientisos masės, pabarstykite pipirais. Dabar visą padažą sudedame ant kukuliukų ir patroškinam apie 10 min. ant silpnos ugnies, kad
nepridegtų. Pabaigoje sudedame grietinę ir palengva gerai išmaišome. Šalia puikiai tiks bet koks garnyras, nuo bulvių iki makaronų. Taip pat labai tinka su marinuotais agurkėliais. Skanaus!
|
|
|
|
|