Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Geležinkelio g., Pročiūnų I k., Joniškio r. sav.,
Kaštonų g., Pročiūnų I k., Joniškio r. sav.,
Rygos pl., Pročiūnų I k., Joniškio r. sav.,
Giminių g., Raistų k., Joniškio r. sav.,
Malūno g., Raistų k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g jautienos faršo 100 g riebios kiaulienos faršo 2 kiaušiniai 100 g batono 100 ml pieno 2 šaukštai miltų 2 svogūnai žiupsnelis bazilikų maltų juodųjų
pipirų druskos
Gaminimas: Jautienos ir kiaulieno faršą sudedame į pasirinktą dubenį. Įmušame kiaušinius. Batoną išmirkome piene, nuspaudžiame ir grūdame, kol nelieka jokių gumuliukų. Sudedame į mėsos faršą. Mėsą maišome tol, kol masė tampa puri. Baigdami maišyti sudedame
smulkiai supjaustytus svogūnus, suberiame miltus, pasūdome, įberiame pipirų bei bazilikų. Iš mėsos padarome 3-4 cm skersmens apskritus rutuliukus. Kepame 230 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 minutes. Kukulius tiekiame karštus arba šaltus kaip užkandį.
|
|
|
|
|