Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g kumpio vyniotinio
1 paprika
12 mažų pievagrybių
1 mažas baklažanas
2 šaukštai citrinos sulčių
Padažas:
100 ml kečupo
50 ml aliejaus 
50 ml stiklinės citrinos sulčių
2 skiltelės česnako
2 v. š. maltos saldžios paprikos
1 v. š. baziliko
1 v. š. raudonėlio
0,5 a. š. maltų baltųjų pipirų


Gaminimas:
Česnaką nulupti, sutrinti slėgtuvėliu, žoleles sutrupinti.
Dubenėlyje kruopščiai išmaišyti padažo komponentus.
Daržoves nuplauti, nuvalyti.
Iš paprikos išpjauti sėklalizdį, pašalinti baklažano stiebelį, nupjauti pievagrybių kotelius, kepurėles pašlakstyti citrinos sultimis.
Papriką supjaustyti kvadratais (2 cm dydžio), o baklažaną - 1 cm ilgio juostelėmis.
Kumpį supjaustyti storais gabalais, po to - mažesniais kvadratais.
Ant iešmelių verti pakaitomis: svogūnėlius, pievagrybius, kumpio, paprikos ir baklažano gabalėlius.
Šašlykus aptepti padažu ir dėti ant grilio grotelių.
Kepti kartkartėmis patepant padažu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai