Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ramunės Sodų 4-oji g., Paežerės k., Telšių r. sav.,
Ramunės Sodų 5-oji g., Paežerės k., Telšių r. sav.,
Ramunės Sodų 6-oji g., Paežerės k., Telšių r. sav.,
Ramunės Sodų 7-oji g., Paežerės k., Telšių r. sav.,
Micaičių g., Pasvaigės k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 kurapkos (po 200 g) 1 šaukštelis druskos 1/2 šaukštelio juodųjų pipirų 4 šoninės griežinėliai 4 šaukštai aliejaus 1/4 l raudonojo vyno 50 g kumpio 1 svogūnas 2 šaukštai
sviesto 1 šaukštas pomidorų tyrės 1 šaukštas serbentų drebučių 1/8 l grietinės 1 šaukštelis krakmolo
Gaminimas: Kurapkas nuplauti, nusausinti, odą įtrinti druska ir pipirais. Krūtinėles apdėti šoninės griežinėliais ir surišti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir
apkepinti kurapkas. Supilti 2/3 raudonojo vyno ir 30 minučių troškinti uždengtoje keptuvė. Patroškinus paukščius apversti. Nuluptą svogūną ir kumpį supjaustyti smulkiais kubeliais. Pakepinti su sviestu, sudėti likusius komponentus ir 10 minučių troškinti. Į keptuvėje likusius riebalus
supilti likusį raudonąjį vyną, šiek tiek pavirti, kol sutirštės. Padažą pagardinti pagal skonį ir patiekti padažinėje.
|
|
|
|
|