Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Biskvitui:
4 kiaušiniai
4 šaukštai cukraus
4 šaukštai miltų
Kremui:
180 g tikro sviesto
180 g varškės
 ~0,33 indelio saldaus kondensuoto pieno


Gaminimas:
Biskvitas. Kiaušinių trynius ir cukrų išplakite iki purumo. Sudėkite miltus ir gerai išmaišykite. Iki standumo išplakite baltymus ir atsargiai išmaišykite į tešlą, maišykite, kol ši netaps vientisa. Pilkite tešlą ant kepimo popieriumi išklotos orkaitės skardos (popierių prieš pilant ant jo tešlą reikia patept sviestu, tada biskvito nereiks nuo jo gramdyt) paskirstykite ją tolygiai per visą skardos dydį. Kepkite iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 12-15 min. Svarbu neperkepti, nes tada biskvito negalėsite susukt - jis trupės. Iškepusį biskvitą iš karto susukite ir palikite atvėst.
Kremas. Iki purumo išplakite sviestą. Plakant po truputį pilkite kondensuotą pieną. Sudėkite per sietelį pertrintą varškę ir viską gerai išmaišykite iki vientisos masės. Ant išvinioto atvėsusio biskvito tepkite kremą ir vėl suvyniokite ir kiškite į šaldytuvą dviem - trim valandom. Prieš patiekdami apibarstykite cukraus pudra.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai