Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Galantos 2-oji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Galantos 3-ioji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Galantos 4-oji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Galantos 5-oji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Galantos 6-oji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g lašišos file 350 g ašišos faršo 150 ml grietinėlės 1 v. š. raudonos paprikos, smulkiai pjaustytos 100 g špinatų (šaldytų pakaks 50 g) Žiupsnelio baltųjų
pipirų Druskos, juodų pipirų 10 ml madeiros vyno
Gaminimas: 100 g faršo sumaišyti su špinatų tyre, druska ir paprika. Lašišos file įpjauti išilgai ir išskleisti, pagardinti druska, pipirais ir Madeira. Sudėti faršą su špinatais. Ant kepimo plėvelės iškloti 2/3 likusio
faršo ir dėti į kepimo formą (pailgą). Suglaustą lašių file dėti ant faršo,o ant viršaus užtepti likusį faršą. Formą gerai sukratyti, kad neliktų oro tarpų ir uždengti kepimo plėvele. Forma statyti į skardą su vandeniu ir kepti 170°C temp. apie 35 - 40 min. Pries išimant iš formos,
atšaldyti.
|
|
|
|
|