Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salininkų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg laširos arba upėtakio 1 kg bulvių Alyvuogių aliejaus 2 v. š. citrinos sulčių Druskos Juodųjų pipirų Petražolių, džiovintų Bazilikų
Gaminimas: Žuvį
supjaustyti gabalais ir sudėti į kepimo skardą. Apšlakstyti citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, druska bei prieskoniais ir palikti kambario tenperatūroje valandai laiko. Šalia sudėti nuskustas, nuplautas ir stambiai supjaustytas bulves. Jas taip pat apšlakstyti aliejumi ir pabarstyti
prieskoniais. Viską pašauti į 180°C orkaitę ir kepti 40 - 50 minučių. Skanaus.
|
|
|
|
|