Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Lašiša su aitriosiomis
paprikomis ir avokadų, agurkų
salotomis
800 g lašišos filė, be odos ir kaulų
2 v. š. SANTA MARIA aitriųjų paprikų
2 v. š. cukraus
1 a. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
2 v. š. aliejaus
Salotoms:
2 avokadų, pjaustytų kubeliais
1 agurko, pjaustyto kubeliais
3 žieminių svogųnų, supjaustytų
1 ryšulėlio krapų, smulkintų
0,5  puokštės romaninių salotų
1 žaliosios citrinos sulčių (šviežiai spaustų)
1 v. š. alyvuogių aliejaus
SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje


Gaminimas:
Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis. Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius. Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.
Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų. Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais.
Pakaitinkite aliejų ir apie 3 - 4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.
Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis. Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu.
Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!
 
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai