Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vanaginės Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vanaginės Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vanaginės Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vanaginės Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vanaginės Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g lašišos filė
Marinatui:
tarkuoto arba malto imbiero 1 citrinos 1 česnako galvutės 1 šaukšto acto ½ stiklinės baltojo vyno druskos, pipirų, cukraus pagal
skonį Gaminimas: Lašišos filė supjaustome į keturis porcijos dydžio gabalėlius. Vėliau ruošiame marinatą. Nulupame imbierą, citriną ir česnako galvutę ir sutarkuojame smulkia trintuve (arba smulkiname virtuviniu kombainu), supilame šaukštą acto bei pusę stiklinės baltojo vyno, gardiname
druska, pipirais, cukrumi ir viską sumaišome į vientisą masę. Po to lašišos gabalėlius užtepame gauta košele ir paliekame porai valandų šaldytuve. Suvyniojame žuvį į foliją (kartu su paruoštu marinatu) ir kepame. Skanaus!
|
|
|
|
|