Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g Lašišos filė (gali būti ir kitokia žuvis)
1,5 kg Pomidorų
1,5 kg Svogūnų
1 skiltelė česnako
500 g Majonezo
10 virtų bulvių
200 g sūrio
prieskoniai pagal skonį.


Gaminimas:
Svogūnus, pomidorus, česnaką, virtas bulves supjaustome grežinėliais.
Į keptuvę įpilame šlakelį aliejaus, tada suberiame supjaustytus svogūnus juos kepame tol, kol bus "aukso" spalvos :)
Kai svogūnai jau apkeps suberiame pomidorus ir česnaką, kepame ant mažos ugnies, kol pomidorai suminkštė.
Ant skardos sudedame mūsų apkeptas daržoves (paskirstykite daržoves pusiau, kitą dalį reikės panaudoti vėliau).
Pirmas sluoksnis daržovės, antras žuvis, trečias bulvės.
Tada dedame antrąją dalį daržovių (kurią buvome atidėje), vėl žuvis, bulvės.
Sutarkuojame sūrį ir ji sumaišome su majonezu.
Gautą masę uždedame ant viršaus, paskutinio sluoksnio, t.y. bulvių.
Kepame orkaitėje 180 - 200 temperatūroje 40 min.
Patiekalą rekomenduoju valgyti iš karto iškeptą:)
SKANAUS!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai