Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rodūnios Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rojaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 lašišų galvos, 3 bulvės, 1 morka, 1 svogūnas, 2 lauro lapeliai, Druskos pagal skonį Maltų juodųjų pipirų pagal skonį
Gaminimas: Verdant lašišos galvas, geriau jas
įvynioti į švarią, nenaudotą marlę - taip į sriubą nepateks jokių "šiukšlyčių", atplaišėlių. Kad neišsivyniotų beverdant, marlę kaip nors užriškite, arba apvyniokite siūlu.
Į 3 litrų valdens puodą dėkite virti galvas. Pavirkite 15 min ir dėkite kubeliais supjaustytas bulves bei
skritulėliais supjaustytą morką. Viskam užvirus, į puodą meskite susmulkintą svogūno galvą, o galiausiai - lauro lapelius bei likusius prieskonius. Sriubytė verdama tol, kol suminkštėja visi ingredientai. Pabaigoje marlėje įvyniotos galvos išimamos ir išmetamos. Labai tinka įpilti
grietinėlės.
|
|
|
|
|