Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 rūkytų lašišų gabalėlių
200 g upėtakio file
200 ml grietinėlės
1 v. š.  virtų morkų, pjaustytų kubeliais
50 g špinatų, trintų
100 g  lašišų filė
10 ml vermuto
1 v. š.  žalių žirnelių
100 g trapios tešlos
Krevečių, papuošimui
Druskos, pipirų
 


Gaminimas:
Iš upėtakio filė ir 100 ml grietinėlės pagaminti faršą, pagardinti druska ir pipirais. Pusę faršo išmaišyti su morkomis, kitą pusę -  su špinatais.  Viską padėti šaltai.
Iš lašišos filė ir likusios grietinėlės pagaminti faršą, pagardinti vermutu, sudėti žirnelius. Torto formą iškloti tešla. Tešlą kepti orkaitėje apie 15 min. (200  °C). Leisti atvėsti. Tada dėti sluoksnį upėtakio faršo su špinatais, uždėti du gabaliukus rūkytos lašišos . Užtepti lašišos faršą ir uždėti likusius rūkytos lašišos gabalėlius. Ant jų dėti likusį upėtakių faršą.
Kepti 170 °C  įkaitintoje orkaitėje, vandens vonelėje apie 30 minučių. Papuošti krevetėmis ir kiaušinių trynių sviestu (4 virti tryniai, 60 g sviesto, druskos, juodų pipirų, uoginės paprikos ir šlakelis citrinos sulčių. Viską išmaišyti elektriniu maišytuvu).
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai