Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodų 1-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Sodų 2-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Sodų 3-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Šiūparių g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Tujų g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g žuvies filė su oda (bet kokia balta žuvis) Padažui: 50 ml baltojo vyno 100 ml grietinėlės 15 g saulėje džiovintų pomidorų 10 cm baltojo poro dalies 0,5 arbatinio šaukštelio
garstyčių 20 g sviesto Druskos - pagal skonį Pipirų - pagal skonį
Gaminimas: Žuvį apkepkite alyvuogių aliejuje - į keptuvę pirmiausia dėkite oda žemyn, vėliau apverskite. Kepti apie 15 minučių. Padažui: nugarinkite baltąjį vyną (virkite apie 5 minutes), įpilkite
grietinėlės, sudėkite prieš tai apkepintus porus su saulėje džiovintais pomidorais. Paskaninkite garstyčiomis, druska ir pipirais. Padažą išmaišykite, pavirinkite dar 5 minutes ir nukelkite nuo ugnies. Žuvį patiekite su padažu.
|
|
|
|
|