Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkiniu "Per pasauli keliauja zmogus", "Didzioji kryzkele" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkiniu "Raudoni sermuksniai", "Vejas rugiuos", "Varpo kelimas", "Po tylinciom zvaigzdem", "Lapkricio medis", "Tamsus buvo ziedai", "Trecias brolis", "Tamsos varpai, sviesos varpai" autorius,
Lietuviu poetas, poezijos rinkiniu "Vizijos", "Poezija", "Zmogaus apnuoginta sirdis", "Po ukanotu nezinios dangum" autorius,
Lietuviu poete ir dramaturge, isleidusi eilerasciu rinkinius "Zydintis speigas", "Pusiausvyra" ir kt., keleta knygu vaikams, pjesiu,
Lietuviu poete, eilerasciu rinkiniu "Anksti ryta", "Pedos smely", "Per luztanti leda", "Diemedziu zydesiu", "Prie didelio kelio", poemos "Egle zalciu karaliene", eiliuotos pasakos "Naslaite" autore,
Ąžuolų 15-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 16-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 17-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 18-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 19-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g žuvies filė su oda (bet kokia balta žuvis) Padažui: 50 ml baltojo vyno 100 ml grietinėlės 15 g saulėje džiovintų pomidorų 10 cm baltojo poro dalies 0,5 arbatinio šaukštelio
garstyčių 20 g sviesto Druskos - pagal skonį Pipirų - pagal skonį
Gaminimas: Žuvį apkepkite alyvuogių aliejuje - į keptuvę pirmiausia dėkite oda žemyn, vėliau apverskite. Kepti apie 15 minučių. Padažui: nugarinkite baltąjį vyną (virkite apie 5 minutes), įpilkite
grietinėlės, sudėkite prieš tai apkepintus porus su saulėje džiovintais pomidorais. Paskaninkite garstyčiomis, druska ir pipirais. Padažą išmaišykite, pavirinkite dar 5 minutes ir nukelkite nuo ugnies. Žuvį patiekite su padažu.
|
|
|
|
|