Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g žuvies filė su oda (bet kokia balta žuvis)
Padažui:
50 ml baltojo vyno
100 ml grietinėlės
15 g saulėje džiovintų pomidorų
10 cm baltojo poro dalies
0,5 arbatinio šaukštelio garstyčių
20 g sviesto
Druskos - pagal skonį
Pipirų - pagal skonį


Gaminimas:
Žuvį apkepkite alyvuogių aliejuje - į keptuvę pirmiausia dėkite oda žemyn, vėliau apverskite. Kepti apie 15 minučių.
Padažui: nugarinkite baltąjį vyną (virkite apie 5 minutes), įpilkite grietinėlės, sudėkite prieš tai apkepintus porus su saulėje džiovintais pomidorais. Paskaninkite garstyčiomis, druska ir pipirais. Padažą išmaišykite, pavirinkite dar 5 minutes ir nukelkite nuo ugnies.
Žuvį patiekite su padažu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai