Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokslas, tiriantis Zemes klimata, jo formavimosi salygas ir priezastis, klimatu tipus, ju pasiskirstyma Zemeje ir pakitimus laiko atzvilgiu,
Mokslas apie Zemes atmosfera, jos sandara, savybes, silumos ir vandens balansa, oro masiu judejima ir joje vystancius kitus fizinius procesus,
Kokiame Lietuvos mieste 1994 m. uzregistruota auksciausia temperatura (+37, 5C) ,
Kokiame Lietuvos mieste 1956 m. uzregistruota zemiausia temperatura (-42, 9C) ,
Kur pasaulyje iskrinta daugiausiai krituliu per metus,
Bruknių g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Dariaus ir Girėno g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Durpyno g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Eglių g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Eigulių g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
2 jaunos cukinijos 1 baklažanas 4 pomidorai 800 g lašišos filė 4 šaukštai aliejaus ryšelis petražolių 10 g sviesto 300 g brinzos sūrio 12 lazanijos
lakštų
Padažui: 2 svogūnai 40 g miltų 40 g sviesto 250 ml baltojo vyno 500 ml sultinio 200 g grietinės tarkuoto muskato riešuto druskos, pipirų. Gaminimas: Cukinijas ir baklažanus supjaustyti griežinėliais, apibarstyti druska ir palikti 10 min.,
paskui pakepinti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Padažui susmulkintus svogūnus pakepinti 40 g sviesto, suberti ir paskrudinti miltus, o paskui įmaišyti vyną, sultinį, grietinę, pagardinti prieskoniais.
Kepimo formą ištepti sviestu. Įpilti nedaug padažo ir įkloti 4 lazanijos lakštus, juos
aptepti padažu. Ant jų dėti sluoksnį baklažanų, apibarstyti 1/3 sūrio, žalumynais, dėti sluoksnį žuvies, cukinijų ir griežinėliais supjaustytų pomidorų, vėl palaistyti padažu, uždėti 4 lazanijos lakštus ir sluoksniuoti iš naujo. Paskutinis sluoksnis – keturi lazanijos lakštai, ant kurių supilti
likusį padažą, apibarstyti sūriu ir žalumynais. Lazaniją kepti 30 min. 220°C orkaitėje. Skanaus!
|
|
|
|
|