Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
8 lazanijai skirti makaronų lakštai
300 g kiaulienos faršo
450 ml savo sultyse konservuotų smulkintų pomidorų be odelių
1 svogūnas
2 česnako skiltelės
80 g fermentinio sūrio
4 v. š. sviesto
druska
1 pakelis Pesto su pomidorais ir baziliku


Gaminimas:
Svogūną ir česnaką smulkiai sutrupinkite ir apkepkite svieste.
Maišykite su faršu ir toliau kepkite, sudėkite pomidorus su sultimis, suberkite pakelį Pesto ir sumaišykite.
Jei reikia dar galite truputėlį pasūdyti.
Makaronų lakštus dėkite į verdantį sūdytą vandenį ir virkite 2-4 min. (kad jie nesuliptų į vandenį įpilkite aliejaus).
Kepimo formą ištepkite riebalais ir dėkite lakštinio lapą.
Ant jo dėkite mėsą ir sutarkuotą fermentinį sūrį , po to vėl lakštą.
Sluoksniuokite, kol sudėsite įdarą ir lakštinius.
Paskutinį lakštą apibarstykite sūriu ir pabarstykite sviesto trupinių.
Kepkite apie 25 min. iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje (kepimo formos viršų pridenkite aliuminio folija).
Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai