Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2011.03.15 15:59 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Lepicol plus virškinimo fermentai milt.180g

Lepicol plus VIRŠKINIMO FERMENTAI 180 gramų miltelių Maisto papildas VIRŠKINIMO SISTEMAI SMILTYNINIŲ GYSLOČIŲ SKAIDULOS, FRUKTOZĖS OLIGOSACHARIDAI (PREBIOTIKAI), 5 RŪŠIŲ PROBIOTINĖS KULTŪROS IR VIRŠKINIMO FERMENTAI Sudėtis (5g): Smiltyninių gysločių skaidulos 64 % Fruktozės oligosacharidai 30 % Probiotinės kultūros (Lactobacillus plantarum, 1 % Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum) Viškinimo fermentai (proteazė, betaino 5 % hidrochloridas, imbiero šaknis, papainas, pipirmėtės lapai, pankolių sėklos, bromelainas) Informacija apie produkto maistinę vertę (5 g.): Energinė vertė KJ 8,5 Energinė vertė kcal 2 Baltymai g/100 g
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai