Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
A. J. Greimo g., Kauno m., Kauno m. sav.,
A. J. Povilaičio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
A. Jakšto g., Kauno m., Kauno m. sav.,
A. Jasaičio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
A. Juozapavičiaus pr., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Blynams: 200 g kvietinių miltų 100 ml pieno 100 ml vandens 2 kiaušiniai 1-2 šaukštai aliejus, kepimui Druska, pagal skonį Įdarui: 100 g
pievagrybių 1 svogūnas
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų užmaišykite tešlą. Nepatingėkite tešlą gerai išmaišyti, kad neliktų miltų gumulėlių. Jei turite keramikine danga keptuvę, aliejų supilkite į tešlą. Blynai tikrai nesvils ir aliejaus į keptuvę daugiau pilti
nereikės. Kepkite plonus blynus per visą keptuvės plotį. Apkepkite kiekvieną blyno pusę po 1,5-2 minutes. Pievagrybius ir svogūną susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje apie 5 minutes. Kepintus grybus su svogūnais galite sumaišyti su grietine (aš nemaišiau). Šio įdaro pridėkite ant
iškeptų blynų ir susukite.
|
|
|
|
|