Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Laurų Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lazdakiemio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lazdynėlių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lazdynų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lazdynų Pelėdos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g miltų ½ l pasukų 3 kiaušiniai, žiupsnelis druskos 400 g maltos mėsos 1 šaukštas sojų padažo 4 šaukštai chereso 1/8 l grietinės 4 šaukštai džiūvėsėlių juodųjų
pipirų 2 šaukštai sviesto 1/8 l mėsos sultinio
Gaminimas: Miltus suberti į dubenėlį, pamažu supilti pasukas ir užmaišyti tešlą. Įmušti 2 kiaušinius, įberti druskos ir gerai išplakti. Maltą mėsą sumaišyti su sojų padažu, cheresu, sukrėsti grietinę, suberti džiūvėsėlius
ir įmušti kiaušinį. Faršą gerai išminkyti, pagardinti druska ir pipirais. Keptuvėje įkaitinti šiek tiek sviesto, įpilti šiek tiek tešlos, pavartyti keptuvę, kad tešla tolygiai pasiskirstytų ir iškepti ploną lietinį. Taip pat kepti ir kitus lietinius. Iškepusius lietinius aptepti faršu,
susukti ir glaudžiai sudėti į nedidelę kepimo formą. Užpilti sultinio, uždengti dangčiu ir troškinti.
|
|
|
|
|