Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salis, kurioje 2001 metu duomenemis, didziausias procentas suaugusiuju gyventuju yra uzsikrete hiv (ziv) virusu,
Salis, kurioje atidarytas pirmasis pasaulyje kaimo architekturos ir buities muziejus po atviru dangumi (skansenas) ,
Salis, kurioje atsirado beisbolas,
Salis, kurioje atsirado bobslejus,
Salis, kurioje atsirado fechtavimasis,
Parko g., Butkiškės k., Raseinių r. sav.,
Pievų g., Butkiškės k., Raseinių r. sav.,
Plento g., Butkiškės k., Raseinių r. sav.,
Žalandžių g., Butkiškės k., Raseinių r. sav.,
Pranciškonų g., Dievogalos k., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 stiklinė pieno (1 stiklinė = 225 ml) 1 stiklinė miltų 2 kiaušiniai 3 valgomi šaukštai (40 g) sviesto, ištirpinto 1 valgomas šaukštas cukraus 1 žiupsnelis druskos 0.25
stiklinės vandens Sviesto kepimui Įdarui: 500 g ricotta sūrio (arba varškės) 1 valgomas šaukštas cukraus 1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto Padažui: 3 stiklinės šviežių aviečių 5 valgomi šaukštai cukraus 0.25 stiklinės vandens
Gaminimas: 1.
Lietiniams: Visus ingredientus suplakti blenderyje arba elektriniu mikseriu. Keptuvę įkaitinti ant vidutinės ugnies, patepti sviestu, pilti lietinių tešlą (tik tiek, kad padengtų keptuvės dugną). Kai viena lietinio pusė apskrus ir įgaus sodrią auksinę spalvą, lietinį apversti, iškepti kitą pusę,
išimti iš keptuvės ant didelės lėkštės. Kartoti, kol nebeliks tešlos. 2. Įdarui: Ricotta arba varškę ištrinti su cukrumi ir vanilės ekstraktu. Įdarą dėti ant paruoštų lietinių, juos suvynioti į vamzdelius arba sulankstyti į trikampes “skareles”. 3. Padažui: Avietes,
cukrų ir vandenį pavirinti ant silpnos ugnies, kol uogos suminkštės ir išsiskirs sultys. Viską pertrinti per tankų sietelį, išspaudžiant visas sultis, kol sietelyje liks tik sausi aviečių kauliukai. 4. Lietinius tiekti su aviečių padažu ir šviežiomis uogomis.
|
|
|
|
|