Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pagrindine zodzio dalis, pasikartojanti to paties zodzio formose ir giminiskuose zodziuose,
Pagrindine, seniausia ir dabar labiausiai paplitusi protestantizmo kryptis, kilusi is XVI a. krikscioniskosios reformacijos vokietijoje del m.liuterio veiklos,
Pagrindiniai dalykai, reikalingi ekonomikai sklandziai pletotis - keliai, uostai, komunalines paslaugos,
Pagrindiniai darbuotojai,
Pagrindiniai ginklai senoveje,
Alkakalnio g., Vieštovėnų k., Plungės r. sav.,
Ąžuolo g., Vieštovėnų k., Plungės r. sav.,
Beržų g., Vieštovėnų k., Plungės r. sav.,
Čiurlenio g., Vieštovėnų k., Plungės r. sav.,
Gandrų g., Vieštovėnų k., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 stiklinė pieno (1 stiklinė = 225 ml) 1 stiklinė miltų 2 kiaušiniai 3 valgomi šaukštai (40 g) sviesto, ištirpinto 1 valgomas šaukštas cukraus 1 žiupsnelis druskos 0.25
stiklinės vandens Sviesto kepimui Įdarui: 500 g ricotta sūrio (arba varškės) 1 valgomas šaukštas cukraus 1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto Padažui: 3 stiklinės šviežių aviečių 5 valgomi šaukštai cukraus 0.25 stiklinės vandens
Gaminimas: 1.
Lietiniams: Visus ingredientus suplakti blenderyje arba elektriniu mikseriu. Keptuvę įkaitinti ant vidutinės ugnies, patepti sviestu, pilti lietinių tešlą (tik tiek, kad padengtų keptuvės dugną). Kai viena lietinio pusė apskrus ir įgaus sodrią auksinę spalvą, lietinį apversti, iškepti kitą pusę,
išimti iš keptuvės ant didelės lėkštės. Kartoti, kol nebeliks tešlos. 2. Įdarui: Ricotta arba varškę ištrinti su cukrumi ir vanilės ekstraktu. Įdarą dėti ant paruoštų lietinių, juos suvynioti į vamzdelius arba sulankstyti į trikampes “skareles”. 3. Padažui: Avietes,
cukrų ir vandenį pavirinti ant silpnos ugnies, kol uogos suminkštės ir išsiskirs sultys. Viską pertrinti per tankų sietelį, išspaudžiant visas sultis, kol sietelyje liks tik sausi aviečių kauliukai. 4. Lietinius tiekti su aviečių padažu ir šviežiomis uogomis.
|
|
|
|
|