Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2,5 l mėsos sultinio
1 kg bulvių
1 svogūnas
250 g rūgštynių ar špinatų (Rūgštynės)
100 g salierų lapelių
4 gabaliukai dešros
3 kiaušiniai
1 šaukštas maltų džiūvėsėlių
1 šaukštelis riebalų
1 stiklinė grietinės
druskos
pipirų

Gaminimas:
Bulves nuskusti, išvirti mėsos sultinyje kartu su svogūnu ir pertrinti per sietelį.
Rūgštynes (špinatus), salierų lapelius supjaustyti ir sudėti į sultinį, sumaišytą su pertrintomis bulvėmis.
Įberti druskos, pipirų ir dar 5 min. pavirinti.
2 kietai išvirtus kiaušinius perpjauti pusiau, pavolioti miltuose, pavilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepinti su taukais ir dešros gabalėliais.
Sriubą nukelti nuo ugnies ir uždaryti grietine.
Į kiekvieną lėkštę dėti po gabalėlį dešros ir kiaušinio puselę, užpilti sriuba.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai